In 1984 werd Technicad opgericht door Hennie Pinkster, mijn vader. Ik werkte al vroeg mee in het bedrijf vanwege mijn interesse en kwaliteiten. Logischerwijs deed ik met veel plezier en succes een grafische opleiding. Hierna kon ik fulltime in ons bedrijf werken naast mijn vader en moeder, die ook deels meewerkte bij Technicad.

Helaas zijn mijn beide ouders eind vorig jaar en begin dit jaar, kort na elkaar overleden. Vanzelfsprekend kwam toen het bedrijf in mijn handen. Er veranderde voor de klant niet veel, omdat ik de laatste jaren het bedrijf toch al in mijn eentje draaiende hield.

De veranderingen in de loop van de laatste jaren waren er sowieso al doordat in de jaren 90 het internet sterk in opkomst kwam en ik Technicad daarom meenam de digitale wereld in. Als grafisch vormgever / lithograaf / fotograaf kon en kan ik de klant veel bieden.

Een nieuw tijdperk is aangebroken voor dit bedrijf en daarbij hoort mijns inziens een nieuwe ‘look’ en een nieuwe naam. Vanaf 1 oktober 2017 is de naam:

Wat betekent dit voor de klanten?
Wat kunt u van MarkYourMedia verwachten?

 

Best veel kan ik in alle eerlijkheid zeggen:

 • fullservice grafische dienstverlening
 • professionele websites / webshops, zowel low-budget als maatwerk
 • productfotografie
 • marketing materialen (banners, vlaggen, border, balie, beurswanden etc.)
 • vormgeving alle media
 • compleet pakket grafische dienstverlening onder 1 dak
 • drukwerk
 • professionele digitale beeldbewerking
 • persoonlijke touch
 • meedenken / afstemmen op klantbehoeften

Binnenkort zal daar nog bijkomen:

 • uitbreiding met laser graveermachine
 • (gepersonaliseerde) relatiegeschenken

en last, but not least:

 • decoratiematerialen (decoshop-online.nl)

De meeste contactgegevens blijven gelijk behalve uiteraard de website, email en bedrijfsnaam. Voor de volledigheid hieronder nog even alle contactgegevens op een rij:

MarkYourMedia
Twekkelerplein 41
7553 LK  Hengelo

T +31 (074) 250 9558

Emailadressen:

Algemeen info@markyourmedia.nl
Mark Pinkster mark@markyourmedia.nl
Erna Pinkster erna@markyourmedia.nl
Administratie administratie@markyourmedia.nl