Ben je ook zo geschrokken dat er bij de overheid (AIVD, Defensie) en zelfs de Tweede Kamer de mogelijkheid bestond om valse e-mails te versturen vanuit die domeinen? Hierbij lijken deze e-mails te zijn verstuurd namens deze domeinen, terwijl dit niet zo is (Spoofing).

Bedenk dan dat de kans groot is dat dit ook via jouw domein kan gebeuren en welke gevolgen dit zou kunnen hebben. Veel website eigenaren en providers verzuimen om de juiste maatregelen te treffen die dit soort valse emails voorkomen.

Laat ons vandaag nog een test uitvoeren op jouw domein(en). Mocht daaruit blijken dat jouw domein ook ‘lek’ is zullen we met een advies komen zodat we ook jouw domein dicht kunnen zetten.

Gratis domeintest aanvragen

11 + 9 =

Ons complete pakket voor internetveiligheid

DNS beveiliging

Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld jouw website door kwaadwillenden niet ‘verwezen’ kan worden naar bijvoorbeeld een porno site of naar een andere malafide site met criminele bedoelingen.

Email beveiliging

Hiermee beveiligen wij jouw in- en uitgaande email. Door de JUISTE maatregelen kunnen we ervoor zorgen dat de mailservers in het internet kunnen herkennen/bepalen dat de email inderdaad van u afkomstig is en niet van iemand anders.

Database beveiliging

Door het toepassen van de juiste beveiliging zorgen we ervoor dat uw database (deze wordt tegenwoordig meestal gebruikt in uw website) niet door kwaadwillenden misbruikt kan worden.

Website beveiliging

Door onze beveiligingsinstellingen is het niet mogelijk uw website te misbruiken door het plaatsen van ongewenste inhoud. We zorgen er ook voor dat uw website  voldoet aan de Google eisen, zodat deze geen strafpunten krijgt door foute server- of domein instellingen.

Internetbeveiliging doen we in samenwerking met:
The-Net – Jouw start voor een velig internet gebruik